Brezplačno preizkusite Toyoto E-naročilo na servis Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

O GO A-Cosmos

Kot del Toyotine družine nudimo vsaki stranki hitro, učinkovito in strokovno storitev na vseh segmentih prodaje in servisa Toyotinih avtomobilov.

 

 


Popolno zadovoljstvo strank je vodilo, ki mu v GO A-Cosmos sledimo.


Kot del Toyotine družine nudimo vsaki stranki hitro, učinkovito in strokovno storitev na vseh segmentih prodaje in servisa Toyotinih avtomobilov.


GO A-Cosmos živi z osnovnimi načeli Toyotine korporativne kulture, kot na primer, “Kaizen”, nadaljujemo izboljšanje poslovnih procesov, kar nam omogoča doseganje popolne storitve za stranke ter povečanje interne učinkovitosti.


Nenehno se trudimo zadovoljiti in preseči pričakovanja naših strank. Na voljo je vedno prijazno in strokovno osebje, ki skrbi za vse zahteve in želje strank ter omogoča servis po visokih standardih.


V ponos nam je, da smo del največje avtomobilske korporacije na svetu - Toyote, ki slovi po kakovosti, tako avtomobilov kot storitev, zato se še posebej trudimo, da to prenesemo našim strankam.


Upamo in verjamemo, da nas boste prepoznali kot popolno kombinacijo inovativnosti, znanja, kakovosti in varnosti ter da bo prav GO A-Cosmos postal vaš prvi in najboljši izbor.


Veselimo se Vašega obiska.

 
Spoznajte našo ekipo 

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.